Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

Resumen del curso de Educación: Evaluación de la prueba de síntesis, Guías, Proyectos, Investigaciones de Ciencias de la Educación

El documento final del curso anuncia la corrección de las pruebas con resultados positivos. El curso incluyó muchas actividades y tres trabajos, además de una prueba de síntesis. Las mejores calificaciones en la prueba de síntesis fueron para los trabajos bien fundamentados que aportaron una gran elaboración personal y crítica. La prueba buscaba evaluar la capacidad de leer con precisión y profundidad un texto de pensamiento pedagógico, redactar un texto académico sin errores y aprender a generar reflexiones y valoraciones propias. Las calificaciones más bajas fueron cuando las pruebas no se centraron en lo solicitado. La expresión escrita y la ortografía mejoraron, pero también fueron causa de calificaciones más bajas. Se recuerda que se responderán a consultas particulares para dar explicaciones más detalladas.

Tipo: Guías, Proyectos, Investigaciones

2016/2017

Subido el 13/11/2017

khadi22
khadi22 🇪🇸

2.3

(3)

7 documentos

1 / 2

Toggle sidebar

Documentos relacionados


Vista previa parcial del texto

¡Descarga Resumen del curso de Educación: Evaluación de la prueba de síntesis y más Guías, Proyectos, Investigaciones en PDF de Ciencias de la Educación solo en Docsity! Arribem al final del curs!. He acabat la correcció de les proves .Els resultats són bons. Aviat podreu consultar les notes finals de l’assignatura. Ha estat un curs dens amb forces lectures ,vídeos, activitats i debats. Tres treballs i finalment la prova de síntesis . Us felicito perquè al llarg del curs i de les activitats heu millorat molt. El criteri de qualificació per a les proves és el que es dedueix de la pròpia definició , concepte , finalitat i enunciat de la "prova de síntesis" Les millors qualificacions a la prova de síntesis, activitat oberta i àmplia, han estat pels treballs ben fonamentats que no s’han limitat a resums dels textos treballats sinó que a més han aportat força elaboració personal i crítica, contextualitzant la lectura en el conjunt del curs i les pacs ,consultant bibliografia complementària, citant-la correctament arribant a escriure un text propi amb una visió original , que contextualitzava o ampliava nous elements . Recordeu que els resultats d’aprenentatge que es proposaven a la prova de síntesis eren: Ser capaç de llegir de manera acurada i aprofundida un text de pensament pedagògic. Redactar un text acadèmic en el context d’una prova final amb una correcta expressió gramatical i sintàctica i sense faltes d’ortografia. Aprendre a generar personalment reflexions i valoracions pròpies a partir de la lectura d’un llibre. Aprendre a identificar els elements crítics de qualsevol posicionament pedagògic o experiència educativa. Es tractava per tant de realitzar un petit assaig crític sintetitzant el contingut de l’obra, exposant les idees principals de forma ben organitzada i emetre un judici propi tenint en compte tot allò que s’ha après al llarg de l’assignatura , aportant anàlisi,reflexions i valoracions personals. Les qualificacions més baixes han estat quan les proves no s’han centrat en el que es demanava . L’expressió escrita i l’ortografia ,en general, ha millorat però també ha estat motiu de qualificació més baixa. Recordeu-ho en futurs treballs perquè és important. Com que hi havia la possibilitat de sis proves diferents no faig més comentaris generals i en tot cas atendré les consultes particulars que em vulgueu fer, per donar-vos explicacions més concretes i detallades, un cop s'hagin publicat els resultats i contrastat amb aquests criteris generals que us exposo.
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved