Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

Recursos para la organización de sesiones de gimnasia escolar: consejos de Estapé y López, Apuntes de Literatura catalana

Este documento resume el artículo 'les activitats gimnàstiques: recursos en relació a l’organització de la sessió' de estapé y lópez (1998), donde se ofrecen consejos para hacer las sesiones de gimnasia escolar más dinámicas, divertidas y accesibles. Se recomiendan organizar las tareas en estaciones, formar grupos reducidos, realizar demostraciones detalladas y seguir un orden gradual en las actividades.

Tipo: Apuntes

2019/2020

Subido el 03/01/2020

albert-rivera
albert-rivera 🇪🇸

2 documentos

1 / 1

Toggle sidebar

Vista previa parcial del texto

¡Descarga Recursos para la organización de sesiones de gimnasia escolar: consejos de Estapé y López y más Apuntes en PDF de Literatura catalana solo en Docsity! TASCA 2 1 Nom i cognoms: Albert Rivera Fuentes ........................................................................................................................................................................ EL.LABORA UN RESUM DE L’ARTICLE “LES ACTIVITATS GIMNÀSTIQUES: RECURSOS EN RELACIÓ A L’ ORGANITZACIÓ DE LA SESSIÓ.”. Estapé, E; López, M. (1998). Les activitats gimnàstiques: recursos en relació a l’organització de la sessió. Educación Física y Deportes. 54 (4) 30-36. MÀXIM 2 PÀGINES EN FORMAT PDF. Les activitats gimnàstiques a l’escola resulta poc accessible, ja que en totes les escoles no hi ha material adequat, també difícils d’aplicar a cada alumna i saber el nivell de cadascú. A l’hora de fer les classes, per ser mes dinàmiques, els alumnes, tenen que participar molt a l’hora de fer les ajudes al companys, a posar el material i treure’l amb una bona col·laboració i eficàcia entre tots el alumnes. Per fer les classes mes divertides per els nens i nenes, tindrem que posar en marxa els següents consells. Organitzar les tasques per estacions, per així fer grups i que uns facin la tasca i uns altres facin d’ajuda. Grups de treballs reduïts, per familiaritzar-se més amb la tasca i proporcionar la màxima activitat motriu a l’alumna. La durada de cada activitat serà curta per fer-la varies vegades i amb un contingut basic per que l'alumne no es perdí i pugui fer la classe amb un bon ritme. Explicació i demostració de cada tasca detalladament perquè l’alumna sàpiga com poder-ho fer i a l’hora de practicar-lo sigui mes senzill d’esbrinar quins son el elements o passos que te que seguir per fer la tasca. On es tenen que fer i com es fan, saber com es te que ajudar al company, etc. En tots el exercicis que apliquis, sempre tenen que anar de menys a més, des de la primera fase, que serà més senzilla fins a l’última fase que serà fer l’acció completa. Després d’acabar l’estació on estaves fent la tasca i avanç de començar la següent estació, esperar-se i explicar als següents companys que es te que practicar a l’estació, consells per fer-ho millor o mes senzill, suggeriments del professor, etc. I així, també en cas de que algun alumna estigui lesionat o no pugui fer la tasca per x motiu, pot seguir el grup i explicar les tasques als seus companys. Un altre aspecte molt important es la col·laboració entre els alumnes i per això posem les ajudes, però també per donar confiança i suport físic la tasca a realitzar. El professorat te que conèixer tot el material, tant reglamentari com no i tenir coneixement de les diferents propostes que pots fer amb el mateix objecte (material específic o complementari), des de activitats lúdiques fins als exercicis gimnàstics més complexos.
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved