Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

Crítica a la versión de Disney de Hercules: Desviaciones de la Mitología Griega, Esquemas y mapas conceptuales de Teoría del Derecho

Este documento analiza las diferencias entre la película animada de disney, hercules, y la mitología griega sobre el semidiós heracles. Se resaltan varios momentos en que la película no concorda con la mitología original, como el número de musas, el papel de los titanes, la identidad de los padres de heracles, entre otros.

Tipo: Esquemas y mapas conceptuales

2020/2021

Subido el 12/11/2021

DanielLN8
DanielLN8 🇪🇸

6 documentos

Vista previa parcial del texto

¡Descarga Crítica a la versión de Disney de Hercules: Desviaciones de la Mitología Griega y más Esquemas y mapas conceptuales en PDF de Teoría del Derecho solo en Docsity! Critica Hercules Disney Aquesta pel-lícula narra la historia d'Hércules, un semidéu ¡ un gran heroi en la mitologia grega. És per totes les edats, peró esta més orientada per un públic infantil. Hi ha diversos moments de la pel-lícula que no concorden amb el que explica la mitologia. Alguns d'aquests moment són: - Enla pel-lícula surten cinc muses, aquestes van narrant la historia de l'heroi al llarg de la pel-lícula. Per altra banda, si tenim en compte la história que es narra en la mitologia hi havien nou muses que sempre acompanyaven a Apol-lo. ” També podem veure que els titans estan empresonats perqué Zeus els va capturar en l'época que regnava el Caos. La mitologia explica que quan regnava el Caos, van aparéixer la primera generació de deus ¡ deesses, Gea (la terra) ¡ Úranos (el cel), que van ser precisament ancessors de Zeus. ” Alllarg de la pel-lícula es pot veure que el pare d'Hércules és Zeus, ¡ que la dona de Zeus, Hera, és la seva mare. La mitologia explica que Hércules es un semidéu, ja que el seu pare és Zeus ¡ la seva mare és una reina mortal anomenada Alcmena. ” En la mitologia s'explica que Hércules ha de realitzar 12 treballs com a cástig per part d'Hera, en aquests, l'heroi ha de superar diverses proves d'una dificultat extrema. En l'adaptació de Disney només es poden veure 3 dels 12 treballs ¡ dos d'ells de manera molt superficial (la captura del Porc Senglar d'Erimanto i la captura del Cérber de |'Infern), el tercer treball que sí que veiem de manera més extensa és la captura i mort de l'Hidra (monstre de diversos caps). En la pel-lícula veiem que totes aquestes proves són organitzades per Hades com un intent de matar a Hércules. ” Megan, la novia d'Hércules, en la mitologia es diu Megara. Hércules va derrotar amb les seves própies mans a Ergino ¡ va obtenir com a recompensa la má de Megara, amb la qual va tenir tres fills: Terímaco, Creontiades ¡ Deicoonte . Heracles la va assassinar juntament amb ells després que Hera li causés una bogeria temporal, motiu pel qual va haver de purgar la seva culpa i realitzar els seus famosos dotze treballs . = Enla pelulícula Hades és el dolent. Aixó te relació amb el cristianisme. Com en la religió cristiana l'infern es un lloc dolent, en la pel-lícula han fet que el deu que viu a l'infern, sigui dolent.
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved