Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

La relación entre la educación social y la economía social, Resúmenes de Educación Avanzada

EducaciónIntegración socialEconomía Social

Este documento introduce el concepto de educación social y economía social, explicando cómo ambas disciplinas están relacionadas y cómo pueden trabajar juntas para mejorar la calidad de vida. Los futuros educadores sociales podrán encontrar ideas para cubrir necesidades, cambiar perspectivas capitalistas y promover la integración social, laboral y educativa. La asignatura de educación social en el marco de los estudios de grado de educación social puede servir como herramienta para el trabajo de educadores, la elaboración de proyectos y programas económicamente viables, adquirir conocimientos y aprender de otros campos, facilitar herramientas para valorar proyectos y adquirir actitud crítica.

Qué aprenderás

  • ¿Cómo pueden los futuros educadores sociales utilizar este conocimiento?
  • Cómo se relacionan la educación social y la economía social?
  • ¿Qué objetivos puede servir la asignatura de educación social en el marco de los estudios de Grado de Educación Social?

Tipo: Resúmenes

2021/2022

Subido el 23/03/2022

martinez1995
martinez1995 🇪🇸

4

(5)

25 documentos

1 / 2

Toggle sidebar

Documentos relacionados


Vista previa parcial del texto

¡Descarga La relación entre la educación social y la economía social y más Resúmenes en PDF de Educación Avanzada solo en Docsity! - Quin vincle creieu que té l’educació social amb l’economia i, en concret, amb l’economia social? Per començar vull introduir que es la educació social i l’economia social. La educació social ajuda a integrar als diferents grups socials i a fomentar la seva promoció cultural i social tenint noves perspectives eductives, d’oci i de participació social, respectant sempre la seva autonomia. La economia social i/o solidaria són totes aquelles organitzacions que operen per els principis de la participació democràtica en les decisions, la autonomia de gestions i la primícia de l’esser humà sobre el capital. Buscant els beneficis per persones que ho necesiten, sense anim de lucre. La economia i la educació social son dues Companys de viatges, son dues disciplines de coneixement que van juntes i s’han de comprendre l’una amb l’altra. El vincle que tenen es un vincle directe on relacionen per formar projectes, per beneficiar a la societat. Interés comú i busquen donar llibertat i oportunitats. , objectiu millorar la qualitat de vida. Representa un model de gestio solidaria per millorar la qualitat de vida. - Com podeu relacionar els materials d’aquest apartat introductori amb la vostra funció com a futures educadores socials? Com educadors hem de donar ideas per poder cubrir les necessitats, cambiar la visió capitalista, aconseguir una visió integradora respecte la societat, buscar eines i activitats per poder incentivar a la gent per integrar-les. Hem de buscar eines que ens ajudaran a fer intervencions i projectes per poder evitar la economía feminista o la economía sumergida i poder tenir un acces lliure d’igualtats i oportunitats en el capitalisme que coneixem que és l’encarregat de exclourens. L’educació social solidaria agrupa i engloba la promoció en l’ambit social, laboral i educatiu i lliuta per poder evitar un sistema social excloent. - Quin sentit té l’assignatura en el marc dels vostres estudis del Grau d’Educació Social? Bones aspectatives, asignatura que ens pot servir alhora de treballar com educadors, elaborar porjectes i programes viables economicament, coneixements per aconseguir el be comú per la societat. Gestionar i programar projectes d’accio socio educativa Coneixer i aprendre des de altres carrecs. Facilitar eines per poder valorar el projecte. Adquirir actitud critica debant la visio socioeducativa.
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved