Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

Bienvenidos a la clase de Introducción a los Métodos de Investigación en Psicología, Apuntes de Introducción a la Robótica

La función principal de la asignatura introducción a los métodos de investigación en psicología, ofrece información sobre el pla docent, el espacio de discusión y las opciones de evaluación. Es importante leer atentamente el pla docent para comprender la intención y el abasto de la asignatura, la organización docente y los recursos disponibles. El foro es el espacio para compartir ideas y dudas, pero recuerden que el tablero es el punto de información más importante del consultor y deben estar atentos con regularidad. Se ofrece la opción de avaluación continuada y avaluación única, con una descripción detallada en el pla docent y el calendario del curso. Inicie el estudio de los módulos 1 y 2 y los ejercicios de autocorrección, y recuerde que las evaluaciones de avaluación continua no se admiten prórrogas. Las evaluaciones continua son de realización individual, por lo que se recomienda leer la documentación sobre plagio y cómo evitarlo elaborada por la uoc.

Tipo: Apuntes

2019/2020

Subido el 16/01/2020

andrea-cuevas-domenech
andrea-cuevas-domenech 🇪🇸

1 documento

1 / 1

Toggle sidebar

Documentos relacionados


Vista previa parcial del texto

¡Descarga Bienvenidos a la clase de Introducción a los Métodos de Investigación en Psicología y más Apuntes en PDF de Introducción a la Robótica solo en Docsity! Benvingut tothom a l'aula d’ Introducció als Mètodes d’Investigació en Psicologia La funció principal d’aquesta assignatura introductòria és proporcionar-vos els conceptes i les eines imprescindibles per a què, a partir del segon semestre, entreu més a fons en els mètodes en psicologia. És MOLT IMPORTANT que llegiu amb el Pla Docent per tal de copsar plenament la intenció i abast de l’assignatura, l’organització docent i els recursos que ofereix. La nostra experiència docent ens indica que la majoria de dubtes i malentesos sobre procediments, avaluació, materials, etc. que sorgeixen al llarg del curs podrien evitar-se amb una lectura atenta del Pla Docent. El vostre espai de discussió i posada en comú d’idees i dubtes és el Fòrum. No oblideu, però, que el Tauler és el punt més important d’informació del consultor i que heu d’estar-hi atents amb una certa freqüència. Com suposem que ja sabeu, disposeu de la doble opció d’Avaluació Continuada i Avaluació Única. En el Pla Docent teniu descripció detallada de les dues possibilitats, conjuntament amb el calendari del curs (el qual ja teniu també introduït a l’aula). De moment, familiaritzeu-vos amb l’aula i totes les seves opcions (calendari, fòrum, debat, materials, etc.) i feu-vos una idea general de l’assignatura. Comenceu també a llegir els materials dels mòduls 1 i 2 del material, així com els exercicis d’autocorreció que hi ha al final de cadascun, A l’aula trobareu també la primera prova d’avaluació continuada (PAC) que, d’acord amb el calendari de l’aula, caldrà lliurar el dia 17 de març. Tal com indicàvem, comenceu a familiaritzar-vos amb l’estructura de l’aula i comenceu la lectura i estudi dels mòduls 1 i 2.. Una precisió gens trivial, i que també hem destacat en el Pla Docent: els professors de no podem admetre pròrrogues en el lliurament de les PAC. Pareu molta atenció a les dates de lliurament i organitzeu-vos el calendari en conseqüència. Com també indica el Pla Docent, les PAC són de realització individual. És molt convenient que llegiu la documentació sobre plagi i com evitar-lo que ha elaborat la UOC: http://biblioteca.uoc.edu/ca/recursos/plagi-academic http://biblioteca.uoc.edu/ca/recursos/recurs/com-evitar-el-plagi Us desitgem, doncs, un bon començament de curs!
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved