Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

Radionovela en la clase de recepción: una propuesta de enseñanza-aprendizaje en L2, Esquemas y mapas conceptuales de Idioma Catalán

Una propuesta innovadora de enseñanza-aprendizaje en catalán para estudiantes de l2 (segundo idioma) a través de la creación de una radionovela en la clase de recepción. El proceso incluye la preparación, realización y emisión de la radionovela, con el objetivo de fomentar la confianza oral y la autoestima personal de los alumnos. Además, contribuye a la difusión de la conocimiento personal y a la integración de nuevos estudiantes.

Tipo: Esquemas y mapas conceptuales

2020/2021

Subido el 24/12/2021

Bb_653711
Bb_653711 🇪🇸

9 documentos

1 / 1

Toggle sidebar

Documentos relacionados


Vista previa parcial del texto

¡Descarga Radionovela en la clase de recepción: una propuesta de enseñanza-aprendizaje en L2 y más Esquemas y mapas conceptuales en PDF de Idioma Catalán solo en Docsity! LECTURA 9 Una radionovel-la a l'aula d'acollida Proposta d'ensenyament- aprenentatge a L2 Júlia Lavernia file:///C:/Users/usuario/Downloads/Lavernia%20%202012%20.pdf + ésimportant advertir els aspectes sonors de la producció oral (to de veu, timbre, entonació, pauses, velocitat, etc + Pelaboració col-lectiva d'una história en forma de radionovel-la + L'emissió radiofónica pretén fomentar l'autoconfianca dels alumnes en l'expressió oral en catalá ¡ la seua autoestima personal relacionada amb el procés d'aprenentatge en general ¡ de la lengua + D'altra banda, té la intenció de contribuir a difondre la coneixenca personal per afavorir la integració dels nouvinguts Fase 1. Preparació + "hi treballen les quatre habilitats lingúístiques (comprensió oral, expressió oral, comprensió lectora ¡ expressió escrita), ¡ + es defineix ies negocia la tasca que es durá a terme Fase 2. Realització + Laplanificació de la radionovel-la (text oral). + Lelaboració i la revisió del text. + Lapreparació del programa de rádio que inclou la radionovel-la. + Memorització de les intervencions individuals que s'enregistraran per donar naturalitat ¡ espontaneitat a l'expressió oral. + L'úsd'enregistraments com a esborranys a partir dels quals es pot millorar el text elaborat. + Revisió i correcció col-lectiva seguint un protocol oral d'observació que serveix de guía Fase 3. Producte final i valoracions de tancament + Emissió del programa de rádio per la megafonia de l'escola. + Debat final a partir de l'audició del programa: valoració col-lectiva del producte acabat, de tot el procés d'elaboració i del que s'ha aprés. Criteris didáctics de la seqúencia: + Ús contextualitzat de la llengua ¡ integració de la reflexió lingilística en les activitats discursives + L'elecció dels textos i dels materials de suport per a les diverses práctiques .
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved