Docsity
Docsity

Prepara tus exámenes
Prepara tus exámenes

Prepara tus exámenes y mejora tus resultados gracias a la gran cantidad de recursos disponibles en Docsity


Consigue puntos base para descargar
Consigue puntos base para descargar

Gana puntos ayudando a otros estudiantes o consíguelos activando un Plan Premium


Orientación Universidad
Orientación Universidad

Seguridad: Introducción a la Psicología - 2º Trabajo Práctico: Evaluación Continua - Prof., Ejercicios de Derecho Internacional Público

Documento que detalla el segundo trabajo práctico de la avaluación continua de la asignatura de seguridad, en el que se requiere ver la película «das experiment» de oliver hirschbiegel (2001) y responder a preguntas relacionadas con el experimento de philip zimbardo de la prisión de stanford representado en la película, así como concretar puntos sobre diferentes personajes y evaluar si están cumpliendo las normas del experimento.

Tipo: Ejercicios

2017/2018

Subido el 13/03/2018

duncan-20
duncan-20 🇪🇸

2 documentos

1 / 2

Toggle sidebar

Documentos relacionados


Vista previa parcial del texto

¡Descarga Seguridad: Introducción a la Psicología - 2º Trabajo Práctico: Evaluación Continua - Prof. y más Ejercicios en PDF de Derecho Internacional Público solo en Docsity! GRAU EN SEGURETAT. INTRODUCCIÓ A LA PSICOLOGIA DE LA SEGURETAT 2n TREBALL PRÀCTIC. AVALUACIÓ CONTINUADA La segona pràctica de l'avaluació continuada és un treball individual, per tant l'entrega de l'informe és individual. L'entrega del present informe es pot fer a través del Campus Virtual amb data màxima d'entrega el dia 12 de gener de 2018 a les 00:00h, el mateix dia de l'examen. L'extensió màxima de l'informe ha de ser de 3 pàgines. Què s'ha de fer? Visualitzar la pel·lícula «Das Experiment» de Oliver Hirschbiegel (2001) i respondre a les següents preguntes: 1) Contextualització de l'experiment de Philip Zimbardo (1971) de la Presó d'Stanford i que representa la pel·lícula. Es tracta de que feu una revisió bibliogràfica sobre l'experiment i que explique de què tracta, quins objectius té, què vol demostrar l'investigador, com es desenvolupa, quines dificultats es troben i quins són els resultats obtinguts. 2) Fixeu-vos en els següents personatges de la pel·lícula i responeu a les següents preguntes en dos moments de la pel·lícula: - Tarek Fahd → pres nº 77 (és el protagonista i el reconeixereu perquè abans de participar en l'experiment, treballa com a taxista) - Guarda Berus → pertany al grup de guardes i es tracta del guarda que presenta més conductes violentes. - Steinhoff → pres nº 38 (es tracta d'un pres que, en realitat, és un militar encobert. No li està permès revelar la seva veritable identitat. - Guarda Bosch → pertany al grup dels guardes, el reconeixereu perquè és pràcticament l’únic que està en contra de les actuacions de la resta de companys guardes. - Professor Dr. Klaus Thon à és el responsable de la investigació. - Schütte à pres nª 82 (és el personatge que pateix més agressions i humiliacions per part dels guardes) Una vegada tinguis identificats a aquesta personatges respon el següent quadre:
Docsity logo



Copyright © 2024 Ladybird Srl - Via Leonardo da Vinci 16, 10126, Torino, Italy - VAT 10816460017 - All rights reserved